Ansigtsløft


FØR / EFTER


ansigtsløft ansigtsløft

Et ansigtsløft, også kendt som rhytidectomy (fjernelse af rynker ved kirurgi), er en kosmetisk kirurgisk procedure, der fjerner overskydende eller løs ansigtshud, og giver ansigtet et yngre udseende. Ved denne kirurgiske metode bliver løs ansigtshud fjernet, med/uden stramning af væv, hvorefter stramning af huden laves på patientens hals og ansigt. Oftest er patienter, der kræver denne operation, i 50’erne og 60’erne.

Ved en ansigtsløftning bliver et snit lavet på patientens ansigt, fra forsiden af øret til hårlinjen. Efter dette, bliver huden løsnet fra det dybere væv (også kendt som underminering), med saks eller skalpel, på hals og kinder. Ansigtshuden strammes med suturer. Mængden af hud der fjernes, afhænger af kirurgen samt og hans dygtighed og erfaring. Efter dette bliver snittet lukket med hæfteklammer og suturer. Helbredelsesperioden for denne operation er normalt 2-3 uger.

Anæstesi Anæstesi  Generel

Operations Tid Operationstid  2-3 timer

helbredelse Helbredelse på klinik 24 timer

Post-Op skema Post-Op skema Suturer fjernes efter 8-12 dage

helbredelse Fuld helbredelse efter 2-4 måneder

Pris  Pris 3800€

Næsekirurgi  (Rhinoplastik)


FØR / EFTER


næsekirurgi næsekirurgi

Rhinoplastik, eller næsekirurgi, er en kirurgisk metode, der anvendes til at forbedre, rette eller rekonstruere udseendet af næsen. Patienterne kan være i alle aldersgrupper, og operationen tjener mange formål. Denne procedure bliver ikke udelukkende lavet for udseendets skyld; patienter med nasale traumer, åndedrætsbesvær, medfødt defekt og/eller tidligere mislykket næsekorrektion kan også drage fordele ved at foretage denne operation.

Der er to typer af næsekorrektion – åben næsekorrektion og lukket næsekorrektion. Under denne procedure, adskiller kirurgen det bløde væv og hud fra næsebrusket, og former derefter næsen efter behov. Efter dette, suturer kirurgen indsnittet, og bruger en intern/ekstern stent og tape til at støtte og immobilisere næsen, for at lette processen med helbredningen. Nogle gange anvender kirurgen en knogletransplantation eller en brusktransplantation til at styrke eller ændre de nasale konturer. Under normale forhold er helbredningsperioden fra en næsekorrektion 1-2 uger, men det tager længere tid før endelige resultater kan ses.

Anæstesi Anæstesi  Generel eller local

Operations Tid Operationstid  fra 30 minuter til 2,5 timer

helbredelse  Helbredelse på klinik 12-24 timer

Post-Op skema Post-Op skema bandage 3-5 dage

helbredelse Fuld helbredelse efter 2-3 måneder

Pris  Pris 3850€

Øjenlågsoperation  (Blepharoplastik)


FØR / EFTER


øjenlågsoperation øjenlågsoperation

Blepharoplastik, bedre kendt som øjenlågsoperation, er en kirurgisk metode til ændring af øjenlåget. Overskydende væv eller løs hud enten omplaceres eller fjernes, hvorefter de omkringliggende sener og muskler bliver forstærket. Denne operation kan være både en kosmetisk og funktionel kirurgi.

Normalt udføres denne operation for at korrigere ptose (bedre kendt som hængende øjenlåg), eller for at fjerne den hængende hud og fedtholdige buler fra øjenlågene. Normalt ses dette problem hos ældre patienter, og derfor bliver proceduren mest lavet for at forbedre deres udseende. Derudover bliver operationen også udført for at forbedre det perifere syn.

Anæstesi Anæstesi  local or intravenous

Operations Tid Operationstid  1.5 – 2 timer

helbredelse Helbredelse på klinik nogle timer

Post-Op skema Post-Op skema Suturer fjernes efter 4 dage

helbredelse Fuld helbredelse efter 2 måneder

Pris  Pris fra 850€

Øjenbrynsløft


FØR / EFTER


øjenbrynløft øjenbrynløft

Øjenbrynsløft/pandeløft er en kirurgisk metode, der anvendes til udglatning af folder eller rynker på panden/næseryggen, samt for at løfte hængende øjenbryn. Denne operation laves hovedsageligt for at opnå et mere ungdommeligt udseende, så patienter der anmoder om denne form for kirurgi er typisk mellem 40 til 60 år og ældre.

Under pandeløft kirurgi bliver den overskydende hud, eller hængende muskler, fjernet fra øjenbryn området. For et simpelt pandeløft, bliver snittet lavet inden for øjenbrynene, mens et midt-pandeløft laves mellem rynkerne i panden for at skjule arrene efter helbredelse. En anden teknik kaldes for en koronal pandeløft. Til denne procedure, laves et øre-til-øre snit for at løfte øjenbryn og pande. Endelig, til et endoskopisk løft, bruges et kirurgisk teleskop, og indsnittet bliver lavet bag hårgrænsen. Snittene lukkes med suturer, clips, bånd og lim. Såret helbredes efter omkring 5-10 dage, og endelige resultater kan tage flere måneder at dukke op.

Anæstesi Anæstesi  Generel

Operations Tid Operationstid  2-3 timer

helbredelse Helbredelse på klinik 24 timer

Post-Op skema Post-Op skema Suturer fjernes efter 8-12 dage

helbredelse Fuld helbredelse efter 2-4 måneder, maksimal effekt 6 måneder

Pris  Pris 2700€

Vores politik er altid en 100% åben og gennemsigtig aftale om patientbehandlinger, procedurer og omkostninger. Inkluderet i prisen er alle præ-operative konsultationer og diagnostik, kirurg og narkose gebyrer, operationsstue afgifter, 1-2 nætter på klinikken (om nødvendigt), al medicin, herunder generel eller lokal anæstesi, postoperativ efterbehandling, plus al land-transport (lufthavn-hotel-klinik).
Alle priser er faste i €, kan betales med kort, kontanter eller bankoverførsel, og omfatter gældende moms.

Ring eller skriv for at få en uforpligtende online konsultation