Brugsbetingelser

Ved at besøge denne hjemmeside, accepterer du at være bundet af disse web site Vilkår og betingelser for brug, alle gældende love og bestemmelser, og accepterer, at du er ansvarlig for at overholde alle gældende lokale love. Hvis du ikke er enig med alle af disse vilkår, er du forbudt at bruge eller få adgang til dette site. De materialer, der indgår i denne hjemmeside er beskyttet af gældende ophavsret og varemærkeret.

Brug Licens

Tilladelse er givet til at midlertidigt hente en kopi af de materialer (information eller software) på Riga Cosmetic Surgery hjemmeside til personlig, ikke-kommerciel forbigående kun visning. Dette er tildelingen af en licens, ikke en overførsel af titel, og under denne licens må du ikke: ændre eller kopiere materialer; bruge materialerne til noget kommercielt formål, eller for enhver offentlig visning (kommerciel eller ikke-kommerciel); forsøge at dekompilere eller foretage reverse engineering software findes på Riga Cosmetic Surgery hjemmeside; fjerne nogen copyright eller andre proprietære notationer fra materialer; eller overføre materialerne til en anden person eller “spejle” materialerne på en anden server. Denne licens ophører automatisk, hvis du overtræder nogen af disse begrænsninger og kan opsiges af Riga Cosmetic Surgery til enhver tid. Ved afslutning din visning af disse materialer eller ved ophør af denne licens, skal du destruere alle downloadede materiale i din besiddelse enten elektronisk eller trykt format.

Ansvarsfraskrivelse

Materialet på Riga Cosmetic Surgery hjemmeside leveres “som de er”. Riga Cosmetic Surgery giver ingen garantier, udtrykt eller underforstået, og herved fralægger og negerer alle andre garantier eller betingelser eller salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse af immaterielle rettigheder eller anden overtrædelse af rettigheder. Derudover medfører Riga Cosmetic Surgery ikke garanterer eller foretage nogen henvendelse vedrørende nøjagtigheden, sandsynlige resultater eller pålideligheden af brugen af de materialer på sit internet hjemmeside eller på anden måde vedrører disse materialer eller på nogen websteder knyttet til dette websted. Oplysninger på denne hjemmeside måske eller måske ikke være sandt. Riga Cosmetic Surgery giver ingen garanti med hensyn til gyldigheden af eventuelle krav. Riga Cosmetic Surgery hævder ingen kredit for nogen billeder fremhævede på denne hjemmeside. Alt visuelle indhold er copyright dens respektfulde ejere. Riga Cosmetic Surgery på ingen måde har kontrol er heller ikke ansvarlig for indholdet af eksterne links, heller ikke webstedets operatører nogen garanti til den troskab, nøjagtigheden eller pålideligheden af dens indhold. Hvis tilfældigt du finde nogen berømthed fotos her, som du mener er i strid med den retmæssige ejer ophavsret, hvis du er en berømthed på dette websted og ønsker at have dig skrive (r) fjernet, eller hvis du ejer rettighederne til nogen af de billeder og ikke ønsker dem at blive vist på denne hjemmeside, så kontakt os straks og de vil omgående blive fjernet.

Begrænsninger

Under ingen omstændigheder skal Riga Cosmetic Surgery eller dets leverandører være ansvarlige for eventuelle skader (herunder, uden begrænsning, erstatning for tab af data eller fortjeneste, eller på grund af driftsforstyrrelser,) at der følger af brug eller manglende evne bruge materialer på Riga Cosmetic Kirurgi internetsted, selvom Riga Cosmetic Surgery eller en Riga Cosmetic Surgery bemyndigede repræsentant er blevet anmeldt mundtligt eller skriftligt om muligheden for sådanne skader. Fordi nogle jurisdiktioner ikke tillader begrænsninger underforståede garantier, eller begrænsninger af ansvar for følgeskader eller hændelige skader, kan disse begrænsninger ikke gælder for dig.

Revisioner og Errata

Materialerne optræder på Riga Cosmetic Surgery hjemmeside kunne omfatte tekniske, typografiske eller fotografisk fejl. Riga Cosmetic Surgery garanterer ikke, at nogen af de materialer på sin hjemmeside er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Riga Cosmetic Surgery kan foretage ændringer i materialerne på sit websted til enhver tid uden varsel. Riga Cosmetic Surgery dog ikke, at nogen forpligtelse til at opdatere materialerne.

Links

Riga Cosmetic Surgery har ikke gennemgået alle de websteder knyttet til sin internet hjemmeside og er ikke ER ANSVARLIG for indholdet af en sådan linket hjemmeside. Inkluderingen af disse genveje antyder IKKE støtte ved Riga Cosmetic Surgery af sitet. Anvendelse af en sådan linket hjemmeside er ved brugerens egen risiko.

Site Vilkår for Brug Ændringer

Riga Cosmetic Surgery kan revidere disse betingelser for brug for sit websted til enhver tid uden varsel. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du at være bundet af den aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.

Gældende Lov

Ethvert krav vedrørende Riga Cosmetic Surgery hjemmeside er underlagt lovgivningen i Letland, uden hensyn til konflikt af lovbestemmelser