Brystforstørrelse


FØR / EFTER


breast augmentation breast implants

Brystforstørrelse er en rutinemæssig kosmetisk procedure til at øge bryststørrelse, og har til formål at forbedre det fysiske udseende, eller genopbygge brysterne efter skade eller stort vægttab. Der er tre typer af almindeligt anvendte implantater: silikone, saltvand og komposit.

Proceduren begynder med et indsnit foretaget under brystet eller areola; i nogle tilfælde under armen eller gennem navlen. Kirurgen opretter derefter en lomme, hvor implantaterne placeres. Når implantaterne er placeret korrekt, bliver indsnittet syet lukket. Helbredelsesperiode er ca. 1-2 uger. Ømhed og hævelse aftager efter 3-4 uger.

Anæstesi Anæstesi  Generel

Operations Tid Operationstid  1-2 timer

helbredelse  Helbredelse på klinik 24 timer

Post-Op skema Post-Op skema Suturer fjernes efter 7 dage

helbredelse Fuld helbredelse efter 2-3 måneder

Pris  Pris 2900€

Brystløft


FØR / EFTER


breast lift breast lifting

Brystløft, eller mastopexy, er en kirurgisk metode til at hæve brysterne og gøre dem mere faste. Dette opnås ved fjernelse af ekstra hud og stramning af underliggende væv, der støtter og former brystets kontur. Operationen er nyttig for kvinder, der har mistet hudens elasticitet på grund af alder, vægttab eller graviditet.

Under proceduren bliver et indsnit foretaget omkring areola, hvorefter kirurgen fjerner overskydende hud, strammer, og derefter re-positionerer vævet. Snitt lukkes med suturer, bånd og lim. Helbredningsperioden er 10-15 dage. Ømhed og hævelse varer omkring tre uger.

wave Anæstesi  Generel

Clock Operationstid  1-2 timer

Moon Helbredelse på klinik 24 timer

Clipboard Post-Op skema Suturer fjernes efter 6 uger

calendar Fuld helbredelse efter 2-3 måneder

Cost  Pris 2500€

Brystreduktion


FØR / EFTER


breast reduction female breast reduction

Brystreduktion, også kendt som mammoplastik, anvendes til at reducere bryst volumen, ved at man fjerner overskydende væv. Proceduren omfatter også re-positionering af patientens bryster, så de harmonerer til patientens krop.

En typisk procedure svarer til et brystløft; indsnit laves omkring areola, hvorefter overskydende fedt fjernes. Den resterende vævstruktur rettes derefter og strammes, for at give brysterne deres nye form og kontur. Helbredningsperioden er omkring 2 uger.

Anæstesi Anæstesi  Generel

Operations Tid Operationstid  1-2 timer

helbredelse Helbredelse på klinik 24 timer

Post-Op skema Post-Op skema Suturer fjernes efter 10-12 dage

helbredelse Fuld helbredelse efter 6 måneder

Pris  Pris 3000€

Mandlig Brystreduktion


FØR / EFTER


male breast reduction gynecomastia surgery

En mandlig brystreduktion er en kirurgisk metode, der anvendes til at fjerne overskydende kirtelvæv fra et mandligt bryst – væv, der kan være en årsag til forlegenhed. Problemet kan påvirke mænd i alle aldre, men er mest udbredt hos midaldrende mænd.

En mandlig brystreduktion er en smule enklere end en kvindelig reduktion, da der er mindre overskydende fedt og væv at fjerne. Ardannelse er minimal og svinder hurtigt. Helbredelsesperioden er 3-7 dage, med kompressionstøj, der kræves i dette tidsrum. Anstrengende aktiviteter skal undgås i 2-3 uger; hævelse og blå mærker kan vare et par måneder.

Anæstesi Anæstesi  Generel

Operations Tid Operationstid  1-2 timer

helbredelse Helbredelse på klinik 24 timer

Post-Op skema Post-Op skema Suturer fjernes efter 6 uger

helbredelse Fuld helbredelse efter 2-3 måneder

Pris  Pris 1500€

Vores politik er altid en 100% åben og gennemsigtig aftale om patientbehandlinger, procedurer og omkostninger. Inkluderet i prisen er alle præ-operative konsultationer og diagnostik, kirurg og narkose gebyrer, operationsstue afgifter, 1-2 nætter på klinikken (om nødvendigt), al medicin, herunder generel eller lokal anæstesi, postoperativ efterbehandling, plus al land-transport (lufthavn-hotel-klinik).
Alle priser er faste i €, kan betales med kort, kontanter eller bankoverførsel, og omfatter gældende moms.

Ring eller skriv for at få en uforpligtende online konsultation