Generelle Spørgsmål

Hvad kan jeg forvente ved min konsultation?

Typiske konsultationer varer 60 til 90 minutter, og omfatter vores kirurgs inspektion af dit behandlings område, en diskussion om dine mål og forventninger, en præsentation af før/efter billeder, en detaljeret beskrivelse af proceduren, rådgivning om forberedelse og nyttiggørelse, og selvfølgelig prisen.

Hvordan forbereder jeg mig til kosmetisk kirugi?

  1. Stop med at ryge. Nikotin forstyrrer kroppens naturlige helingsproces og bremser blodcirkulationen. Du bliver nødt til at stoppe med at ryge minimum 3 til 4 uger før operationen.
  2. Reducer alkohol indtag drastisk eller helt. Alkoholforbrug har en negativ effekt på immunsystemet og kan samtidig øge risikoen for infektion.
  3. Informer lægen om alt medicin du tager. Det er meget vigtigt at oplyse fuldt om aktuel medicin og eventuelt allerede eksisterende medicinske tilstande.
  4. Opretholde en sund kost og søvn. En vel afbalanceret, lav natrium diæt anbefales for at sikre, at din krop modtager alle de nødvendige næringsstoffer, og forbedrer postoperativ helbredelse. Start også med at drikke masser af vand nogle uger før din operation.

Hvad er risikoen ved kosmetisk kirurgi?

For de aller fleste er medicinske risici minimale ved kosmetisk kirurgi, og kan i næsten alle tilfælde korrigeres. Nogle mere alvorlige komplikationer er blødning, nerveskader, og reaktion på bedøvelsesmiddel

Hvordan er helbredelsesprocessen for kosmetisk kirurgi?

Der er en række af helbredelses scenarier afhængigt af omfanget af procedurerne. Mindre rutine operationer som delvis fedtsugning, kan tage mindre end en uge, mens større operationer som en bryst/fedtsugning kombination kan tage flere uger, før du kan genoptage normale aktiviteter.

Vil jeg blive administreret lokal eller generel anæstesi?

Dette afhænger af typen af kirurgi involveret. For små og mindre invasive procedurer, såsom læbe eller ørekorrektion, vil vi bruge en lokalbedøvelse. For noget mere kompliceret, såsom brystforstørrelse eller maveplastik, vil vi administrere en generel anæstesi. Dette emne vil blive afdækket i detaljer under din første konsultation med kirurgen
Procedure Spørgsmål
Ansigtsløft

Vil en ansigtsløftning genskabe ansigtet fra min ungdom?

Det vil helt sikkert hjælpe. En ansigtsløftning vil glatte rynker og genoprette det bløde væv i halsen, kinder og kæbe. De andre tegn på synlig aldring, tab af ansigtets volumen, kan løses ved en række injicerbare fyldstoffer.

Vil en ansigtsløftning vare et helt liv?

Patienterne bør planlægge en ansigtsløft-fornyelse eller “tune-up” efter 6-8 år. Den bedste måde at forlænge den tid er, at følge en sund livsstil og frem for alt, undgå rygning og højt alkoholforbrug.

I hvilken alder bør jeg overveje en ansigtsløftning?

Den typiske alder for de fleste ansigtsløftninger er fra midten af 40’erne til slutningen af 50’erne. Kirurger er tilbageholdende med at operere på yngre patienter, men foretrækker i stedet at bruge fyldstoffer til at gendanne tone og volumen.
Øjenlågsoperation

Er jeg en god kandidat til øjenlågskirurgi?

For de øvre øjenlåg ser vi på tyngden af de øvre øjenlåg, og/eller reduktion af perifert syn, på grund af overskydende hud. For de lavere øjenlåg er hovedproblemet uønskede poser eller poser langs de nedre øjenlåg. Hvis du lider af en af disse gener, bør proceduren overvejes.

Er der risici med øjenlågsbehandling?

Mens der er de normale risici forbundet med enhver operation, såsom infektion, reaktion på bedøvelse m.fl. er den største årsag til bekymring, efter en øjenlågsbehandling, postoperativ blødning. Patientens blodtryk og aktuelle medicin er mulige faktorer. Patienter rådes til ikke at bruge aspirin eller enhver anden form for blodfortyndende medicin.

Hvor meget hævelse og ardannelse vil der være efter en øjenlågsbehandling?

Hævelse og blå mærker vil opstå efter øjenlågsbehandling, men det kan minimeres, ved at anvende isposer på de ramte områder. Suturer fjernes 4-6 dage efter operationen, og patienterne kan genoptage normale aktiviteter omkring 2 uger efter operationen.
Brystforstørrelse

Vil jeg være i stand til at amme, hvis jeg har et brystimplantat?

Med få undtagelser, vil de fleste patienter ikke have nogen vanskelighed ved amning, efter at have fået en brystforstørrelse.

Hvilke sundhedsmæssige risici er der, i forbindelse med silikone gel implantater?

Silikonebrystimplantater er det mest undersøgte medicinske udstyr gennem tiderne. Gentagne undersøgelser har vist, at de er meget sikre, hvilket er en af grundene til, at de er det mest populære valg, blandt klinikker verden over.

Hvor længe vil mine implantater vare?

Mens det kan variere fra patient til patient, er den typiske levetid for et brystimplantat omkring 10 år. Efter den tid, vil dine implantater blive undersøgt, i samråd med din kirurg, for at fastslå deflation, graden af indkapsling, og deres generelle tilstand.

Mister jeg følelse i brystvorten , hvor længe varer det, og hvornår vil den vende tilbage?

Ja, der kan være en reduktion i følelse i brystvorten umiddelbart efter operationen, men du kan forvente, at den vil vende tilbage efter omkring 10-12 måneder.

Hvornår kan jeg forvente en fuld, smertefri helbredelse?

Patienter rapporterer typisk, at de er uden ubehag inden for 3 dage efter operationen. Vi anbefaler en dag eller to, før du genoptager kontorarbejde, og 2 uger før anstrengende aktivitet.
Brystløft

Kan jeg få et brystløft uden et implantat?

Ja, du kan få lavet et brystløft uden et implantat. De to procedurer har forskellige mål. Brystimplantater tilføjer volumen, mens et brystløft hæver brystets kontur og forynger udseendet.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for et brystløft?

Generelt, hvis din brystvorte er under brystets fold, ville du sikkert nyde godt af et brystløft.
Brystreduktion

Som en ammende mor, kan jeg få lavet en brystreduktion, eller skal jeg vente?

Du bør vente et par måneder, for at give dit bryst tid til at stabilisere sig. Derefter kan du gå videre med reduktionen..
Maveopstramning  (Tummy Tuck)

Hvor længe skaljeg vente efter fødsel, før jeg får lavet en maveplastik?

Maveplastik er en traumatisk oplevelse for mavemuskler og overfladevæv. Vi foreslår derfor, at du venter mindst 6 måneder efter din sidste fødsel, før planlægning af en maveopstramning.

Vil en fedtsugning fjerne mine strækmærker?

Ja, en fedtsugning vil give dig en flad mave og fjerne strækmærker på maven.

Hvordan er en mini-maveplastik anderledes end en fuld maveplastik?

-ens procedurerne er ens, fokuserer en mini-maveplastik på maven, og indebærer en mindre mængde hud fra området. Det er passende for patienter, der kun kræver en mindre udfladning og toning. En fuld maveplastik indebærer det meste af huden fra navlen, til lige over ”pubesområde”, og mavemusklerne strammes op til ribbenene. Den tilbageværende hud strækkes og dækker såret.
Fedtsugning

Hvor lang er helbredelsestiden efter en fedtsugning?

Vores typiske fedtsugning-patient er omkring 6 til 7 dage om at komme sig efter operationen. Smerter forsvinder efter en dag eller to, og de fleste hævelser er væk efter et par måneder.

Er der en minimumsalder for fedtsugning?

I vores klinik foretager vi ikke fedtsugning på patienter under 18 år. Yngre patienter ser ofte fedtsugning som en mulighed for vægttab, men det vil vi ikke anbefale. Fedtsugning er bedre egnet som en korrigerende procedure, til rettelse af områder af fedt, som er ude af proportion med kropsformen..