Rejse til Riga er let
travel1

De fleste af vores udenlandske patienter kommer fra Nordeuropa, Skandinavien og Rusland. Det er også meget naturligt, da Riga kun er en kort flyvetur fra de fleste europæiske lufthavne. Flyselskaber som Air Baltic, Ryanair og Wizzair tilbyde nogle fantastiske tilbudspriser og sidste-øjebliks-billetpriser.

Så hvad venter du på?  Ungdom og Skønhed venter dig i “Den Baltiske Perle”.

En by rig på historie
travel2

Som en del af Hanseforbundet, er Riga en by med stolte historiske traditioner, der går helt tilbage til den tidlige middelalder.

Med den charmerende gamle bydel, var Riga “2014 Cultural Capitol of Europe”, og var vært for performere og kunstnere fra hele verden.
Kom og del spændingen i en af de smukkeste byer i Østeuropa.

Det Afslappende Baltiske Hav
travel3

Riga er kun kort afstand fra luksus badebyen Jurmala, hvor den blide havbrise og det rolige farvand løfter ånden og kærtegner sjælen.

Også kendt som den “Baltiske Riviera”, med dyre villaer og eksklusive spa hoteller langs kysten, gør dette til et attraktivt samlingspunkt for eliten i denne region, og det stolte hjem til Rigas kosmetiske kirurgi.

Hoteller i alle prisklasser
travel4

Riga er et veludviklet turistmål og tilbyder ophold til enhver pris og stil. Vi foretager med glæde din reservation med særlige rabatter og opgraderinger på hoteller i hele byen.

Afslappende shopping
travel5

Nyd shopping i Rigas største shoppingscenter – Galleria Riga. Riga er en fodgængers paradis med alt centralt beliggende. De fleste hoteller er inden for gåafstand af den charmerende gamle bydel, samt Latvian National Theater og den berømte Riga Opera

Luksus spa tæt på klinik
travel6

Få en luksus spaoplevelse på nogle af byens mange sundheds og skønheds kurbade. Med en fuld palet af massage- og salon behandlinger, vil du ikke kun nyde forkælelsen, men også de overraskende lave priser./p>

ringe eller e-post til en gratis online konsultation